4 måder, du får dit marineblå jakkesæt i spil efter festen

te_suits

Det klassiske marineblå jakkesæt er en evergreen til festlige begivenheder. Men det ville næsten være synd, hvis det kun skulle hænge og samle støv i hverdagene. Her guider vi dig til, hvordan du kan inkorporere dele af jakkesættet i din hverdagsgarderobe.

no1gettyimages1006545834edit

1. Brug hele jakkesættet, men lad skjorten hænge i skabet
Hvis du vil bruge hele jakkesættet på jobbet eller til mindre formelle begivenheder, kan du benytte dig af et klassisk trick, der gør dit udtryk en smule mindre stift: Erstat den hvide skjorte med en basis-farvet T-shirt uden print eller logoer. Prioriter at bruge en T-shirt af en vis kvalitet. Det kompromitterer dit jakkesæt, hvis du har en forvasket og krøllet T-shirt under. De spidse lædersko kan du også gemme til fest-outfittet og i stedet runde outfittet af med et par pæne sneakers, Chelsea-boots eller et par Birkenstock til sommer. Denne brug af dit marineblå jakkesæt kan være ideelt til mødet, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det uden at ligne en bankmand.

2. Kombinér med en løs skjorte


Når festen er slut, kan jakkesættet også bruges til at ramme et løsere og mere afslappet look. Sammensæt bukserne med en blomsteret skjorte eller en anden skjorte, der kan få lov at hænge løsere på din overkrop end den hvide skjorte. Her er det o.k. at lade skjorten hænge uden for bukserne. Skjorten kan være nedknappet og med oprullede ærmer.


no3gettyimages883509984edit

3. Lad rullekraven udgøre forårsalternativet til skjorten
Din marineblå blazerjakke kan bruges som overgangsjakke til foråret. Kombiner den med en mørkeblå eller beige rullekrave og et par jeans for at få jakken i spil på en raffineret, men afslappet måde. Hiv dette outfit frem, når du er ude og spise og gerne vil ramme den svære balance mellem at være formel og uformel. Her får du også muligheden for at ankomme med stil i en flot blazerjakke og så smide jakken senere på aftenen, når stemningen bliver mere løssluppen. For de mere excentriske kan en tynd guldkæde rundt om rullekraven give det sidste touch til et moderne og stilsikkert outfit.

06_te_spring_30_01011_002-edit

4. Jakkesætsbukser går godt til … næsten alt
En af de bedste investeringer, man kan lave, når man køber jakkesæt, er at få en skrædder til at sy bukser og jakke ind, så de passer perfekt til ens mål. Det er der mange årsager til. En af dem er, at man efter festen vil stå med et par bukser, der kan bruges på et utal af måder. Til en afslappet og komfortabel dag på kontoret kan man lade de tynde jakkesætsbukser gå med en tynd, lækker strik eller en langærmet T-shirt. Hold det lidt simpelt, og undgå store, larmende print. Derudover er der stort set frit slag. En tynd strik, jakkesætsbukser og et par simple sneakers er både stilsikkert og nemt at få til at se godt ud. Hvis man vil skille sig lidt mere ud, kan man sagtens eksperimentere med halskæder, ringe eller andre smykker. På den måde får du dine jakkesætsbukser i spil uden på nogen måde at virke stiv i betrækket. 

Kom i kontakt med os​

Åbningstider​

​Mandag - fredag:

10.00-17:30​

Lørdag

10.00-14.00​

Søndag

Lukket

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma:

Tøjhuset i Nibe

CVR: 37792543

Adresse:

Grydstedgade 6

9240 Nibe